Breakfast is organized as a buffet between June and September, and in the off-season and intermediate seasons buffet is provided only for a minimum of 40 people who have opted for these meals. For fewer than 40 people, breakfast is served “a la carte”, but within the allocated budget.
07:00 – 10:00 Breakfast
(assisted buffet breakfast is organized in series, the option for a certain series being made upon arrival at the hotel, depending on availability)
Restaurantul este special conceput și echipat pentru micul dejun tip bufet. Din oferta zilnică puteți alege felurile de mâncare pe care le doriți – toate foarte variate și apetisante!
Micul dejun se organizează ca bufet în perioada iunie-septembrie, iar în extrasezon și sezoanele intermediare se asigură bufet numai pentru un minim de 40 de persoane care au optat pentru aceste mese. Pentru un număr mai mic de 40 de persoane, micul dejun este servit “a la carte”, însă în limita bugetului alocat.
07:00 – 10:00 Micul Dejun (modalitatea și intervalul de servire pot fi influențate de restricțiile impuse de către autorități).
Pentru grupuri și evenimente, mesele de prânz și cină pot fi organizate în regim bufet, meniurile personalizându-se în funcție de preferințele partenerilor noștrii. Vă punem la dispozitie o sortimentație diversificată din care sa alegeți.